Personvern

Personvern

Alle kundeopplysninger og all betalingsinformasjon blir håndtert med høyeste sikkerhet og vil ikke under noen omstendigheter bli videreført til andre tredjeparter. All informasjon krypteres når du logger inn på vår nettside eller så snart du går videre til kassen. Informasjonen vi lagrer ved bestilling blir kun brukt i forbindelse med forsendelse. Man kan når som helst sende en henvendelse til vårt kundesenter om man lurer på hva som er lagret og/eller om man ønsker informasjonen slettet. Registrert informasjon blir automatisk slettet når den ikke lenger er nødvendig å ha lagret.

Vår nettside benytter seg av informasjonskapsler, såkalte ”cookies”. Denne teknologien er standard som gjør det mulig å kunne administrere nettsiden på en mer brukervennlig måte. Varer som du legger i handlekurven forsvinner ikke for deg og nettstedet husker deg til neste gang du skal handle i nettbutikken. Informasjonskapsler inneholder ikke personlig informasjon som kan brukes til å kontakte deg.

I din webleser har innstillinger som gjør at du kan du slå av informasjonskapslene. Til info, dersom du slår av denne funksjonen, vil det påvirke opplevelsen din av nettsidene våre i stor grad, og er ikke anbefalt.