Om oss

De siste årene har det vært økt fokus på produkter som ikke inneholder allergifremkallende kjemikalier. Dette gjelder spesielt produkter som shampo, vaskemidler, kremer og andre produkter som ved anvendelse kommer i kontakt med huden. For individer med hudallergier kan det ofte være vanskelig å få oversikt over hvilke produkter som trygt kan brukes, på grunn av kryptiske og lange innholdslister.

Vi i Frøkenhud.no har et ønske å være en tilbyder av produkter som er egnet til personer som har ulike hudallergier. Ideen til nettsiden kom etter at en bekjent utviklet allergi mot MI. I den sammenheng ser vi at det finnes veldig lite informasjon om MI. Vi har derfor laget en oversikt over produkter som inneholder konserveringsmiddelet og som MI allergikere ikke bør bruke. Vi gjør oppmerksom på at MI er et lovlig konserveringsmiddel.

Frøkenhud.no ble etablert i 2017, og med et lager sentralt i Bergen kan vi levere raskt til hele Norge. Vi sender produktene innen 1-2 dager etter at vi har mottatt bestillingen på normale virkedager. Vi håper nettbutikken kan bidra til en bedre tilværelse hvor man lett kan handle trygge og mi frie produkter.