Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelsene omhandler alle leveranser fra Frøkenhud.no, og gjelder i alle tilfeller hvor det ikke er inngått andre særskilte avtaler mellom kjøper og Frøkenhud.no.

Priser

Alle prisene i nettbutikken er oppgitt i norske kroner og er inkludert MVA.

Ordrebekreftelse

Kjøper vil motta en ordrebekreftelse på e-post etter at kjøpet er gjennomført. Frøkenhud.no anbefaler at kjøper kontrollerer at ordren stemmer overens med bestillingen, i forhold til antall, varetype, pris osv. Hvis det ikke er samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, må kjøper ta kontakt med Frøkenhud.no så snarlig som mulig. 

Opplysninger i nettbutikken

Frøkenhud.no formidler så riktig informasjon om produktene som mulig. Det tas imidlertid forbehold om at skrivefeil i priser, produktbeskrivelser og bilder kan forekomme. Det tas også forbehold om prisendringer, men prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt, vil ikke ha tilbakevirkende kraft. Innholdslister på produkter må alltid sjekkes av kjøper selv og all bruk er på kjøpers ansvar. Ved å kjøpe varer fra Frøkenhud.no så gjenkjenner og aksepterer kjøper det faktum at noen naturlige ingredienser, spesielt essensielle oljer, kan forårsake følsomhet for individer med sensitiv hud og allergier at Frøkenhud.no ikke kan holdes ansvarlig for slike hendelser.

Reklamasjon og angrerett

Ved eventuelle feil eller mangler ved levering, må kjøper innen rimelig tid, informere Frøkenhud.no om dette. Kjøper innehar ansvaret for å fremvise feil og mangler. Skulle man oppdage feil og/eller mangler på mottatte varer ta kontakt med Frøkenhud.no så snart som mulig. En reklamasjon må fremsettes innen rimelig tid etter at kjøperen oppdaget eller burde ha oppdaget mangelen. Ved feil og/eller mangler på varer dekker Frøkenhud.no returporto og sender ny vare kostnadsfritt.

Forbrukerloven formidler at kjøper har 14 dagers ubetinget angrerett. Ønsker man å returnere varen(e) som er kjøpt, må dette altså gjøres innen 14 dager. Fyll ut angrerettskjema, og send skjemaet sammen med varen(e) i en egnet emballasje. Forutsetningen er at varen(e) ikke er brukt eller på noen annen måte er forringet. Varen(e) skal være i samme stand og mengde, samt i original emballasje. Varen må være ubrukt og fremstå slik at den kan selges på nytt. For varer med begrenset holdbarhet er kjøpers klagemulighet avgrenset til holdbarhetsperiode.

Kjøper må selv betale returkostnadene og pris for retursending avhenger av størrelse og vekt på varen(e). Merk at oppkravs pakker ikke kan benyttes ved retur.

Betaling

På Frøkenhud.no kan man foreta sikker betaling med Visa/ Mastercard eller kredittkort direkte gjennom PayPal.  Alle prisene på Frøkenhud.no er inkludert moms om ikke noe annet er oppgitt.